Niksza lakberendezés

Üdvözöljük az intelligens otthonok világában!

A Balaton partján úttörőként, A Sunset Villapark luxus apartmanjai egy igazán jövőbe mutató és sokoldalú intelligens rendszerrel rendelkeznek: A vezeték nélküli technológiának köszönhetően rugalmasan, vésés, bontás és kábelezés nélkül bővíthető FIBARO okos otthon maximális kényelmet, biztonságot és energiatudatos életvitelt biztosít leendő tulajdonosának.

Az intuitív, okos telefonos applikáció segítségével Ön bárhol, bármikor ellenőrizheti otthona biztonságát, irányíthatja hűtés-fűtését, világítását, sőt, elektromos eszközeit is. Az automatizált működtethetőségnek köszönhetően az Ön szokásaihoz tökéletesen alkalmazkodva válik leendő apartmanja Élő Otthonná!

Mindenütt jó, de a legjobb otthon

Eszközeink által a FIBARO okos otthon rendszer gondoskodik Önről és szeretteiről. A teljes körű automatizálhatóság és kontrollálhatóság az árnyékolók, világítási körök, elektromos eszközök, biztonsági és vagyonvédelmi eszközök és még megannyi más integrálhatóságával teszi oly sokoldalúvá és teljesen személyre szabhatóvá e rendszert.

Az okosotthon nem csak egy hely, hanem egy életstílus. Életstílus, amely megoldásai javítják a kényelmet és a biztonságot, valamint időt, pénzt és energiát takarít meg Önnek. Egy barátságos teret alakít ki, amely a család minden tagjának igényeit kielégíti.

A teljesen személyre szabható, napi rutinokat követő automatizmus, a gyors távoli elérés, irányíthatóság és fontos értesítések visszajelzése teszi a FIBARO -t piacvezetővé és egyedülállóvá, mindezt egy okos rendszeren belül. Képzelje el, hogy minden elektromos eszköze egymással kommunikálva csak az Ön és családja kényelmét szolgálja. Ez a FIBARO

Üdvözöljük az intelligens otthonok világában!

A Sunset Villapark luxus apartmanjai mindegyikében biztosított a FIBARO otthonautomatikai alaprendszeren belül a hőszivattyús hűtés és fűtés mobil applikáción keresztüli távoli vezérelhetősége és automatizációja. Ennek köszönhetően Ön bárhol, bármikor irányíthatja a hőmérsékletet, beállíthatja az ideális hőfokot az apartmanba érkezés előtt, így téve költséghatékonnyá és energiatudatossá otthonát/nyaralóját.

Minden apartman nappali és előtérhelysége világításvezérléssel ellátott, mely távoli irányíthatóságot, konrollálhatóságot és fogyasztásmérést biztosít. Az előtérbe helyezett, megannyi hasznos funkcióval ellátott mozgás, hő- és fényérzékelő intelligens multiszenzor segítségével nemcsak a világítás mozgásvezérelt működése valósítható meg, hanem távollét esetén riasztást küld, amennyiben az ingatlanba behatolás történik.

Az alap rendszer tartalmaz továbbá egy ablak/ajtó nyitás érzékelőt is, mely az applikációban valós idejű visszajelzést küld a terasz ajtó nyitott vagy csukott állapotáról.

Az alap okos otthon rendszer az Ön igényeinek megfelelően rugalmasan bővíthető, legyen szó árnyékolás vagy akár biztonsági rendszerről. A Balaton Smarthome csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy együtt valósíthassuk meg álmai okos otthonát!

Balaton Smarthome

8600 Siófok Szűcs utca 2-4.

36 (20) 257 8616

info@balatonsmarthome.hu

www.balatonsmarthome.hu

qrcode Balaton Smarthome

A FIBARO intelligens otthon személyre szabható bővítési lehetőségei a Balaton Smarthome-mal!

Multimédia és Hangvezérlés

Multimédia és Hangvezérlés

Televízió és beltéri egység IR vezérlése, Sonos intelligens hangrendszer, helységenkénti hangvezérlés Amazon Alexa vagy Google Home rendszeren keresztül. Okos otthon eszközök vezérlése hangutasítással (Magyar nyelven nem elérhető)

190.990 Ft-tól

Világításvezérlés és fényerőszabályozás

Világításvezérlés és fényerőszabályozás

Minden helység világítási köreinek intelligens vezérlése, opcionális fényerőszabályzással. Jelenlét szimuláció, éjszaki fény, mozgásvezérelt világítás lehetőséggel.

325.990 Ft-tól

Intelligens biztonság és vagyonvédelem

Intelligens biztonság és vagyonvédelem

Minden helység világítási köreinek intelligens vezérlése, opcionális fényerőszabályzással. Jelenlét szimuláció, éjszaki fény, mozgásvezérelt világítás lehetőséggel.

589.990 Ft-tól

Okos elektromos eszköz vezérlés

Okos elektromos eszköz vezérlés

Az apartman minden elektromos eszközének On-Off vezérlése, pl.: sűtő, hűtőszekrény, vasaló, mosógép, álló lámpa, stb. Az elektromos eszközök automatikus működtetése napszak vagy napi rutin szerint. Fogyasztásmérés és túlterhelés elleni védelem.

288.990 Ft-tól

Okos árnyékolás vezérlés

Okos árnyékolás vezérlés

Elektromos árnyékoló távoli vezérlése, akadályérzékeléssel, állapot visszajelzéssel és automatizálhatósággal. Napszaknak megfelelő automatikus működés, jelenlét szimuláció, távolléti mód, hőmérséklet szerinti működés lehetőségekkel.

349.990 Ft-tól

Intelligens zár és kódpad

Intelligens zár és kódpad

Bejárati ajtó zár applikáción történő távoli és lokális irányíthatósága, automatizálása, 3db biztonsági kulccsal, megosztható hozzáféréssel, nyitás-zárás nyomonkövetéssel és személyekhez adható, állandó/ciklikus/időszakos egyedi kódokkal.

290.990 Ft-tól

Walli kapcsoló és konnektor rendszer

Walli kapcsoló és konnektor rendszer

Minden fali kapcsoló és csatlakozó aljzat integrációja Fibaro Walli intelligens dimmer vagy onoff kapcsolókkal, Walli plug intelligens konnektorokkal. Automatizált világítás vezérlés és fényerőszabályozás, elektromos eszköz vezérlés fogyasztásméréssel és túlfeszültség elleni védelemmel.

1.249.990 Ft-tól

okosotthon funkciók

KAPCSOLAT

További tájékoztatásért, kérem,

lépjen velünk kapcsolatba a megadott

elérhetőségeink egyikén!

Fuchs József

ügyvezető igazgató

(+36) 30 279 0622

fuchsj59@gmail.com